Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

20150214 161030
20150214 161030
Pustno rajanje s čarodejem

V soboto, ravno na valentinovo, so bile v kulturno dvorano v Šentjanž povabljene pustne šeme in vsi tisti, ki so jih spremljali. Zbrali smo se ob 15:00 uri ter se ob spremstvu »harmonikaša« Luke Repšeta podali na pustno povorko po Šentjanžu, da bi odgnali zimo in priklicali pomlad.

Ob vrnitvi v dvorano nas je pričakal Čarodej Mac, ki pa tokrat ni čaral s pomočjo čarobne palice ampak je iz balonov »pričaral« enkratne figure. Izpod njegovih rok so nastajale rožice, labodi, kužki, muce, meči za strašne mečevalce, srčki s ptički, celo motorji, ki jih je delil med šeme. Ob tem pa so vse plesa željne maškare lahko rajale ob glasbi. Preživeli smo lepo popoldne in organizator pustnega rajanja DPM Šentjanž se iskreno zahvaljuje vsem, ki ste se nam pridružili. Se že veselimo naslednjega norčavega rajanja čez leto dni.

Jožica Krmelj

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_iz_zraka.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.