Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

P1080088
P1080088
Dvodnevni konjeniški dan 2015

Minuli vikend, 16. in 17. maja, smo v Društvu rejcev in ljubiteljev konj Šentjanž izvedli že 7. konjeniški pohod po Krekovih stezicah in 4. konjeniške igre. V soboto so je na že ustaljeno traso podalo petnajst konjenikov. V nedeljo pa so se konjeniki pomerili v spretnostnem jahanju in zbijanju Dvorske alke, a nam žal ni uspelo ubraniti najvišjega mesta in so zmago slavili gostujoči konjeniki.

Za Krekovo konjenico so tekmovali Strnad Franci in Matic ter Aleksander Blas. Pohvalimo se lahko z 2. mestom stotnika Francija v zbijanju Dvorske alke. K  metu podkve  pa smo povabili tudi obiskovalce in med 24 tekmovalci je brez zgrešenega meta slavila zmago enajstletna Deja Udovč, drugo mesto je primetal stotnik Šentjurske konjenice, naše barve pa je z tretjim mestom branil Grega Krmelj.

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_iz_zraka.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.