Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Računalniško opismenjevanje  v  Šentjanžu

Računalniško opismenjevanje v Šentjanžu

Računalniško opismenjevanje v Šentjanžu

Kulturno umetniško društvo Budna vas je v sodelovanju z OŠ Milana  Majcna Šentjanž, izvedlo delavnico Računalniškega opismenjevanja za starejše. Delavnica je potekala,  od 22. do  24. februarja 2012, v računalniški učilnici OŠ Milana Majcna Šentjanž, kjer so  velikodušno v počitniških dneh odprli vrata za  računalniško  izobraževanje z dobrodošlim pozdravom ravnateljice gospe Marije Brce.

Štirinajst udeležencev delavnice je v svet računalniškega znanja zelo strokovno popeljala predavateljica Andreja Tomažin, prof.. Na predhodno povabilo k sodelovanju za  prostovoljne mentorje učence, se je kljub počitnicam odzvalo  osem učencev iz OŠ Milana Majcna Šentjanž in učenec  iz OŠ Marjana Nemca  Radeče. Udeležence so mentorji učenci najprej seznanili z zgodovino računalnika, z zgradbo in vrstami računalnika, z uporabnostjo v vsakdanjem življenju, z računalniški programi, s spletom in z elektronsko pošto. V praktičnem delu delavnice so  udeleženci z velikim zanimanjem in zanosom sledili napotkom mentorjev pri delu z računalnikom, za kar so bili izjemno zadovoljni in veseli podpore učenja vseh mentorjev. Vzajemna pomoč in sodelovanje treh generacij v  spoznavanju in učenju računalniškega znanja je bila enkratna pozitivna izkušnja. 

Ob zaključku delavnice je bila predstavitev računalniške opreme z nagradami. Sledila je podelitev potrdil za udeležbo in za sodelovanje ter zahvala vsem sodelujočim v delavnici Računalniškega opismenjevanja za starejše.

Za  Kulturno umetniško  društvo Budna vas

Magda Sigmund, predsednica

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spominsko_obelezje_v_murncah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.