Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

mds1
mds1
Intenzivni vikend Mladinskega društva Šentjanž

Člani mladinskega društva Šentjanž, smo se letos že šesto leto zapored odpravili na intenzivni vikend, z namenom, da predelamo in se dogovorimo o vseh prihajajočih projektih, ki nas čakajo tekom tega leta. Na intenzivni vikend smo se odpravili 23.3 do 25.3., nahajali pa smo se na Primorskem, natančneje v Elerjih nad Ankaranom.

Glavna tema vikenda je bil, kot vedno, tudi letos ŠentROCKJanž in pa Vaška veselica. Vikend glasbe bo v Šentjanžu potekal letos 17. in 18. avgusta. V petek nam bodo igrali rock bendi, in sicer že poznani Štajnbrik, ki so nas obiskali že lansko leto, ter Kok' Bend, v program pa bomo vključili tudi Trio Adio.

V soboto pa nas bodo zabavali znani ansambel Novi spomini, poleg tega pa za veselico pripravljamo tudi srečelov.

Poleg tega nas v letošnjem letu čaka tudi zimska prireditev, ki bo zopet potekala v veselem decembru, kjer nas bodo zabavali stand-up komedijanti, v program pa bomo letos vključili tudi glasbo, hkrati pa bodo v decembru potekala tudi potopisna predavanja.

V načrtu pa imamo maja letos izpeljati tudi dan odprtih vrat, z namenom da bi med nas privabili nove člane, katere po sedmih letih delovanja društva res potrebujemo, zato vabimo vse, ki so polni idej in bi želeli postati naši člani, ter s tem pripomogli k našemu nadaljnjemu delovanju.

Vikend je bil zopet produktiven, združili smo prijetno s koristnim, saj smo veliko naredili, dogovorili o vseh načrtih in projektih letošnjega leta, pri vsem tem pa smo hkrati tudi uživali.

Plan je torej narejen, mi pa že delamo na tem, da bodo vsi letošnji načrti kar se da dobro izpeljani.

Saša Tominc

mds

mds

{jcomments on}

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spominsko_obelezje_v_murncah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.