Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DELOVANJE PGD VELIKI CIRNIK V LETU 2020

V letu 2020 smo bili člani PGD Veliki Cirnik aktivni manj, kot bi si želeli. Epidemija je močno vplivala na naše delovanje…

V marcu, še pred epidemijo, smo izpeljali potopisno predavanje našega člana g. Hočevarja. To pa je bil žal naš edini organiziran dogodek v tem letu.

Skozi celo smo skrbeli za urejeno okolico gasilskega doma. Sodelovali smo tudi na čistilni akciji. Uredili smo odvodnjavanje prireditvenega prostora in postavili zbiralni jašek, voda pa nam služi za vaje in morebitno uporabo pri požaru. Začeli smo izvajati dela za športno igrišče na delu našega prireditvenega prostora in povečanje parkirišča. Ko so razmere dopuščale, smo varno organizirali vajo za naše pionirčke in mladince. Vsi so bili navdušeni in veseli, da so lahko znova prišli h gasilnemu domu.

Med sprostitvijo ukrepov, smo organizirali društveno vajo. Veseli smo, da smo poleti lahko dvema našima članoma poročni dan polepšali z vodno zaveso in ju tako pospremili v srečni zakon. V avgustu smo po hudem neurju, ki je prizadelo naš kraj, sokrajanom pomagali pri odpravljanju posledic in sanaciji poškodovanih streh. Dva naša člana sta se udeležila izobraževanja za modul A – notranji napad.

Upamo in verjamemo, da bo prihodnost prinesla boljše čase tudi za naše društvo in bomo lahko gasilci delovali tako kot smo vajeni. Pred nami je namreč jubilejno leto v katerem si želimo na slavnostni prireditvi razviti nov, unikaten prapor. Ob tej priložnosti bomo izdali tudi zbornik društva.

Članom bi se želel zahvaliti za sodelovanje, sokrajanom pa za podporo.

Z GASILSKIM POZDRAVOM NA POMOČ!

PREDSEDNIK PGD VELIKI CIRNIK,

Robi DRAGAN

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spomenik_sredi_sentjanza.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.