Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

×

Opozorilo

JFolder: :datoteke: Pot ni mapa. Pot: [ROOT]/images/stories/drustva/turisticno/Trznica_2012_ARTEKO
×

Obvestilo

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/drustva/turisticno/Trznica_2012_ARTEKO

DSC04351
DSC04351
Dobro obiskana šentjanška tržnica in otvoritev razstave

Na zadnjo septembrsko nedeljsko, 30. 9. 2012, se je v Šentjanžu odvijala že 2. Šentjanška tržnica, ki je potekala v sklopu Bučariade 2012. Tudi tokrat so tržničarji na ogled postavili svoje izdelke in z dobro voljo pregnali dežne kapljice, ki so le na kratko malo ponagajale. Tako si je lahko množica krajanov in krajank kupila domači med in sir, lesene in lončene izdelke ter različne unikate. Manjkali niso niti izdelki gostilne Repovž, Ekološke kmetije Kos in Duške Zavrl. Istočasno je bila tudi otvoritev razstave del slikarske kolonije ArtEko 2012, ki je potekala že drugo leto zapored, in sicer od 13. do 15. junija. Sodelovali so Elena Sigmund, Mojca Marija Vilar, Jože Šubic, Vladimir Leben, Jerca Šantej in Tea Bičić. Njihove umetnine pa so izobešene na štali pri Repovževih, saj je delo ves čas potekalo v duhu » ustvarjalne reciklaže«. S svojim ubranim petjem so otvoritev popestrile domačinke, septet Fortuna, manjkala pa ni niti » frajtonarica« , na katero sta zaigrala Luka Repše in Tonči Zavrl.

Kljub napovedi slabega vremena in finančne krize so se naše poti zopet srečale in že kličemo na snidenje prihodnje leto.

Vesna Perko

 

 

{gallery}stories/drustva/turisticno/Trznica_2012_ARTEKO{/gallery}

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spomenik_sredi_sentjanza.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.