Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

cistilna 2020
cistilna 2020
Pomlad v Šentjanžu in čistilne akcije

Ljudje, ki so navajeni in jim ni vseeno, v kakšnem okolju živijo, so tudi letos, ko je kriza prekrižala vse načrte, dokazali, da se zmore, samo če se hoče. Posamezniki, družine, učenci, dijaki in drugi so izkoristili lepe sončne dni, vzeli s seboj vrečo za smeti in pobirali razpršene odpadke. 

Morda se sliši malce hvalisavo, celo znano. Toda, ali ni res, da obstaja vse v glavah posamezne družbe. Pri TD Šentjanž lahko s ponosom trdimo, da je naš kraj pušl´c Dolenjske in da lahko živimo v tako lepi in neokrnjeni naravi. 

Da nam to uspeva, je gotovo eden izmed razlogov dolgoletno dobro sodelovanje vseh društev in krajevne skupnosti ter dobro sodelovanje s šolo, ki je letos v sklopu pouka na daljavo pozvala učence k pobiranju razpršenih odpadkov posamično ali v sklopu družine. Vsak par rok pride prav. Če še neveste, kaj bi počeli v teh dneh, ko sonce tako toplo greje in ptice tako veselo žvrgolijo, vam svetujemo, da greste vsak po svojo vrečo smeti. Zemlja vam bo hvaležna.

Za TD Šentjanž, Cveta Jazbec

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

vinograd-jeseni.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.