Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Iluzija
Iluzija
"Iluzija", prvi videospot skupine Likuf

27.1.2012 Tako, pa smo ga dočakali. Prvi videospot skupine Liquf namreč! Ekipa DSJ.Crew ter skupina Liquf so končali s projektom in predstavili njihovo prvo sodelovanje, ki se odraža v videospotu za skladbo Iluzija.

Iluzija je že vsepovsod okoli nas! Glavni režiser in scenarist Niko Zagode, njegov asistent Luka Marčetič ter tehnik in direktor fotografije Miha Rainer so s pripravljeno zgodbo ponazorili besedilo in zgodbo komada, ki odraža današnje stanje družbe, ter čedalje večje probleme z upravljanjem samega sebe.

Velike zahvale gredo tudi glavnemu igralcu Roku Kunaverju, ki je profesionalno odigral svojo vlogo ter tudi vsem ostalim, ki so kakorkoli pripomogli k nastanku videospota. Iluzije so postale neizogibne stvari in ideje vsakdanjega človeka. Tempo življenja nam narekuje čedalje več sanjarjenja in iluzij kot pa resničnih trenutkov, v katerih bi lahko brezpogojno uživali. Čedalje težje še lahko najdemo čas za sebe, družino in prijatelje, zato skupina Liquf poziva vse, da si odtrgate trenutek ali dva ter se raje kot »papirjem« posvetite stvarem ali ljudem, ki jih resnično ljubite.

Franci Bastardi

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.