Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

IMG 6629
IMG 6629
Otroško mladinski pevski zbor Kresnica iz Šentjanža pripravil koncert ob materinskem dnevu

Na s snegom obdarjeno cvetno nedeljo je Otroško mladinski pevski zbor Kresnica iz Šentjanža v Lutrovski kleti pod sevniškim gradom pripravil koncert ob materinskem dnevu.
S koncertom se je zbor, ki deluje že 22 let, želel zahvaliti za majhne in velike pozornosti vsem, ki verjamejo vanje, ki jih spodbujajo in se veselijo lepih skupnih trenutkov. »Prepevati ljudem, ki verjamejo vate, je najlepše,« je ob zaključku dejala Renata Kuhar, ki vodi zbor vse od njegovega nastanka.

Glasbeno popoldne, ki ga je sproščeno povezovala Tjaša Repše in je bilo polno drobnih presenečenj, so prijetno dopolnili še tenorist Marko Železnik, citrarka Anja Drstvenšek, moška vokalna zasedba Un 's Trboul in Megi Sotlar, ki se je zboru pridružila kot prvošolka in mu ostaja zvesta še danes, čeprav je že zaposlena in vodi septet Fortuna.

 "Koncert Kresnic in glasbenih gostov v Lutrovi kleti je dosegel svoj namen. Uživali smo vsi, nastopajoči in poslušalci. Hvala vsem, ki vam ni bilo žal časa in poti za nas." je v zahvalo dejala Renata Kuhar.

Vir: posavje.info    Foto: L.M.

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_iz_zraka.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.