Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Liquf glavna slika
Liquf glavna slika
Skupina Liquf z velikim koncertom praznuje okroglih deset let

Rock zasedba Liquf, se 17. septembra vrača v Krmelj, kjer se je vse skupaj začelo. Z več kot triurnim koncertom želijo fantje zaključiti 10 letni cikel skupnega nastopanja in svoje podpornike, znance in oboževalce nadgraditi z nepozabnim koncertom za katerega se pripravljajo že celo leto.
Skupino Liquf so v Krmelju ustanovili fantje, ki jih je združila ljubezen do glasbe. Po skromnih začetkih in preigravanju priredb slovenskih in tujih uspešnic so fantje glasbeno odraščali in nabirali iskušnje. Po nekaj spremembah v zasedbi in svežemu vetru so prišle tudi nove ideje in želja po ustvarjanju lastne avtorske glasbe.
V desetih letih so pustili močan pečat na slovenski klubski sceni, izvedli številne samostojne koncerte in delili oder z največjimi na vseh najpomembnejših slovenskih rock glasbenih dogodkih kot so Schengen Fest, Majske igre, Klumpanje, Knap’n’fest, Šrot in ostalimi. Pozabili pa niso niti na tiste, ki pomoč najbolje potrebujejo in izvedli kar nekaj dobrodelnih koncertov.
Svoje večletno trdo delo so leta 2011 kronali s prvencem Začetek konca, kjer so zajeli vse najboljše kar je zrastlo na domačem vrtu in za smetano na torti priredili tudi priljubljeni hit Zgublen ter mu vpihnili novo življenje. Kljub močnim pritiskom po pisanju glasbe v angleščini so fantje venomer ostali zvesti domačemu jeziku z željo, da ustvarijo svoj mozaik h gradnji in širjenju kvalitetne slovenske glasbe.
Franci Bastardi, prva glasilka zasedbe Liquf: “17. Septembra se s fanti vračamo v kraj kjer se je vse skupaj začelo. V Krmelju na športnem parku pripravljamo večurni koncert za vse, ki so nas v zadnjih desetih letih podpirali, doma in pod odrom prepevali naša besedila in nam sledili na vse konce Slovenije. Vesel sem, da si bomo oder delili z vsemi trenutnimi in bivšimi člani zasedbe. Obljubljamo večurni spektakel, kjer želimo, da skupaj s prijatelji dobimo krila za še naslednjih deset let delovanja.”
 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spominsko_obelezje_v_murncah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.