Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

10. POHOD PO KREKOVIH STEZICAH
10. POHOD PO KREKOVIH STEZICAH
10. POHOD PO KREKOVIH STEZICAH

Lepo vreme in tradicionalno dobra organizacija pohoda sta v soboto, 19. maja, privabila v Šentjanž preko sedemdeset pohodnikov iz različnih krajev Slovenije. Domačine pa je verjetno nujno delo zadržalo doma.Za organizacijo in izvedbo pohoda smo poskrbeli člani Turističnega društva Šentjanž, pri vzdrževanju poti so pomagali tudi člani ŠD Šentjanž, Krekova konjenica pa je poskrbela za srečanja s pohodniki na nekaterih točkah, kar je popestrilo pohod. 

Pohodnikom in domačinom smo predstavili funkcijo in delovanje »M« turist table na Leskovcu, ki je v veliko pomoč domačinom ter informacij željnih obiskovalcev, saj z enostavnim klicem na 041/184 818 in lokacijo 481# dobijo osnovne informacije o kraju in okolici. Udeleženci so z zanimanjem prisluhnili predstavitvi in si prepisali klicne številke.
Pohodniki so bili navdušeni nad okusno ponudbo domačinov iz Cerovca, Leskovca, na Brunku pa so se zavrteli še ob zvokih harmonike in tudi cviček v Peklu ter osvežitev na Zdevnem se je odlično prilegla. Po toplem obroku na zaključku je veliko udeležencev želelo dodatnih informacij o naslednjem pohodu, kar je očiten znak, da smo dosegli želeno, da se še vrnejo v Šentjanž, puš'lc Dolenjske.

Zdravko Remar

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

pogled_iz_zvonika.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.