Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

1
1
Prenovljena pošta 8297 v Šentjanžu

Kar nekaj let je že preteklo od otvoritve Pošte 8297 Šentjanž v prostorih Krajevnega doma.

Lansko leto se je Pošta Slovenije PE Novo Mesto z Občino Sevnica in Krajevno skupnostjo Šentjanž odločila prenoviti prostore pošte v Šentjanžu.

Zidarska in električna dela sta zaključila domačina Vlado Odlazek in Mihael Jazbec, slikopleskarstvo ter montažo opreme pa so izvajali zunanji izvajalci.

Prenova je potekala hitro, profesionalno in kakovostno. Prostori so na novo opremljeni z omarami, pulti, mizico za stranke, regali … Tako smo pridobili prijaznejše okolje za zaposlene kot tudi za stranke.

Za potrpežljivost ob obnovi se zahvaljujemo!

Prenovljena pošta v Šentjanžu ne ponuja samo poštnih storitev, ampak tudi različne izdelke, ki jih je tam mogoče kupiti. Tudi pismonoši delata z vami na terenu in nudita sprejem položnic v plačilo, kartice za mobilne telefone (mobi, izimobil, tuš, simobil), srečke, uredita vplačilo lota, pripeljeta sveče po naročilu, skratka uporabljajte ju.

Vabljeni vsi k ogledu in uporabi novih prostorov.

Na Pošti 8297 Šentjanž delujemo: upravnica Jožica Čot in pismonoši Drago Kramžar in Franci Sigmund. Delovni čas pošte je vsak delovni dan od 8.00 do 10.30 in od 14.30 do 17.00 ter vsako soboto od 9.00 do 11.00.

Kolektiv pošte Šentjanž

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.