Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

1
1
Veščine in znanja za prihodnost podeželja

Z dnem 7.2.2013 se je pričel izvajati program UŽU-usposabljanje za življenjsko uspešnost in izziv podeželja, sofininciran iz Evropskega soc. sklada in Ministrstva za izaobraževanje, znanost in šport.

Program izvaja center za izob. in kulturo- CIK Trebnje, z sodelovanjem zavoda za zaposlovanje Sevnica. do 17.05.2013 in se izvaja na OŠ Krmelj. Mentorici Ivanka Rupret in Kristina Jerič. Programa se udeležuje 12 udeleženk iz okolice Krmelja, Tržišča, Šentjanža... Vsebine : Priprava rastlinjaka, komunikacija, angl. na podeželju, ročne spretnosti, računalništvo...Tako program kot samo druženje zelo pozitivno vpliva na celotno skupino .Vsi se enkratno počutimo kot ena velika družina in bomo druženje ob zaključku programa zelo pogrešali, upamo pa da bomo še naprej ostali prijatelji in si izmenjavali svoje življenske izkušnje.

Irena Orač Kranjc

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spomenik_sredi_sentjanza.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.