Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

1
1
Praznično ob krajevnem prazniku

V Šentjanžu krajevni praznik praznujemo ob spominu na junaški boj Milana Majcna in Jančija Mevžlja, ki sta padla po težkem in dolgotrajnem boju z Nemci 29. oktobra 1941 v Murencah nad Šentjanžem. Ob tej priložnosti so na petkovi slovesnosti v kulturnem domu podelili tudi priznanja posameznikom in društvom, ki so s svojimi dosežki še posebej zaznamovali utrip življenja in delovanja v omenjeni krajevni skupnosti.

Letošnji prejemniki priznanj so Andrej Prijatelj, ki je bil nagrade deležen ob 20-letnici uspešnega podjetništva, Milan Sotlar je bil nagrajen za uspehe s področja vinogradništva in sodelovanje pri glasilu Šentjanški glas ter Jožica Revinšek, ki je priznanje dobila za aktivno delo in angažiranost v različnih društvih in skupnosti.
Zbrane sta v nabito polni dvorani nagovorila predsednik sveta KS Šentjanž Boštjan Krmelj in župan Srečko Ocvirk, občinstvo pa je še posebej navdušil kulturni program, ki so ga pripravili učenci OŠ Milana Majcna Šentjanž.

vir: dolenjskilist.si

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

puslc_dolensjke.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.