Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC08414
DSC08414
Ujeti trenutki v CAFFE galeriji Radeče

V torek  14. aprila 2015 je Kulturno, umetniška sekcija iz Kulturno umetniškega društva Budna vas v CAFFE galeriji Radeče organizirala  odprtje samostojne fotografske razstave Marjetke Erman. Marjetka Erman članica kulturno, umetniške sekcije KUS Kulturno umetniškega društva Budna vas je velika ljubiteljica umetnosti in kulture, še posebej z veseljem prime v roke fotoaparat in z njim ujame trenutke v objektiv, ob tem pa nastajajo lepe fotografije.

Najraje fotografira naravo in njene lepote, a tudi portreta se loti. Ob spodbudi društva se je odločila, da izbere nekaj fotografij in pripravi za razstavo, ki bo na ogled v prijetni CAFFE galeriji v Radečah vse do 20. junija 2015.

Kulturni program ob odprtju smo pripravili člani društva: Ljudske pevke Solzice z ljudskim prepevanjem, Marjetka Erman, Marija Bajt in Eva Keber s svojo poezijo, Anja Petrovič, Lea in Ožbej Florjančič in Aleksandra Sigmund Krajnc pa z otroškimi pesmicami. Eva je s sabo prinesla kitaro in nam ob njeni spremljavi tudi zapela. Prijetna popestritev večera je bila s prepevanjem Hana Zupan, ki jo je na kitari spremljal Jernej Erman. Program je povezovala  Veronika Sigmund. Po zahvalnih besedah Marjetki, gostitelju, nastopajočim in obiskovalcem je sledilo prijetno druženje ob ogledu fotografij.

 »Če si vzameš čas zase, še ne pomeni, da si sebičen« pravi Marjetka

 Za Kulturno umetniško društvo Budna vas

predsednica Magda Sigmund

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.