Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC08673
DSC08673
"Kdor poje rad, v srcu je bogat"

V nedeljo 14. junija 2015 se je po maši v srednjeveški cerkvi na Brunku zopet razlegala pesem.
Ljudske pevke Solzice iz Kulturno umetniškega društva Budna vas so pripravile koncert ljudskih pesmi z naslovom "Kdor poje rad, vsrcu je bogat". Prisluhnili smo prepevanju Ljudskih pevk Solzice in povabljenim skupinam: Pevcem FD Brusači Radeče, Fantom z Razborja,Ljudskim pevkam iz Ponikve pri Žalcu in Tamburaški skupini Klasje iz Novega mesta. Po odzivu poslušalcev je njihova pesem vsem polepšala nedeljsko popoldne.

Povezovalno nit je spletala Veronika Sigmund. Predsednica društva je na koncu vse lepo pozdravila, se zahvalila vsem obiskovalcem za obisk, nastopajočim za sodelovanje in vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi koncerta za pomoč in zaželela ponovno snidenje na naslednji prireditvi.
Po koncertu je sledilo prijetno druženje ob skromni pogostitvi in tudi temni oblaki nad Kumom, ki so napovedovali nevihto, niso pregnali veselega razpoloženja.

Za Kulturno umetniško društvo budna vas Magda Sigmund

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.