Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

unnamed
unnamed
Likovno ustvarjanje otrok v Kladju

V soboto 27. junija popoldan je Likovna sekcija ART lipa iz Kulturno umetniškega društva Budna vas povabila otroke na likovno ustvarjane na prostem v Kladje pri Krmelju. Letos nas je gostila družina Zupan. Zbrali so se otroci različnih starosti. Po pozdravu so se razdelili v dve skupini. Starejši so se pod mentostvom Elene Sigmund s pomočjo Marije Oven  spopadli z poslikavo na steklu.

Kozarci za vlaganje so postali prave umetnine primerne za shranjevanje raznih stvari, ali za darilo .Najlepši po izboru mentoric so bili nagrajeni. Najmlajši, nekaj je bilo res še majnih, so ustvarjali z barvami na papir s čopičem, gobico, figuricami in s prsti pod vodstvom Gordane Dobriha in Mojce Musar. Pri tem so se zelo zabavali. Po končanem ustvarjanu so se še prepustili igri na trampulinu in tudi nevihtni oblak, ki je prinesel dež, grom in strele,  jim ni odgnal dobre volje in veselja.

Z željo, da se drugo leto ponovno srečamo, mogoče na drugi lokaciji, smo se zadovoljni razšli.

Za Kulturno umetniško društvo Budna vas

Magda Sigmund

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

cerkev_na_leskovcu.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.