Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC08776
DSC08776
Muca copatarica v Šentjanžu

V soboto 26. Septembra 2015 so v Kulturni dvorani Šentjanž člani Kulturne sekcije Kulturno umetniškega društva Budna vas izvedli gledališko predstavo za otroke »Muca copatarica«.

Muca copatarica je imela veliko dela s pospravljanjem in popravljanjem copat, ki so jih poredni otroci pustili razmetane vsepovsod. Gledalci v dvorani so muci priznali, da tudi oni ne pospravljajo vedno.

Otroci so s pomočjo občinstva iskali in našli muckin dom. Nabrali so ji lep šopek rož in jo prosili za copate. Najprej jih je okarala, ker so neredni, nato jim je izročila popravljene in oprane copate. Sešila jim bo nove, ker so ji obljubili, da bodo bolj pridni.

Po bučnem aplavzu se je predsednica društva zahvalila igralcem in ostalim ustvarjalcem predstave, gledalcem v dvorani in vsem, ki so kakorkoli pripomogli k izvedbi in občinstvo povabila k prijetnem druženju z igralci.

 

Za Kulturno umetniško društvo

Magda Sigmund predsednica

 

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.