Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC09027b
DSC09027b
Kulturno družabni večer v Kamenškem

V počastitev praznika občine Sevnica, je kulturna sekcija KUS iz Kulturno umetniškega društva Budna vas v soboto 14. novembra 2015 popoldan v Bregarjevi zidanici v Kamenškem zopet pripravila kulturno druženje z naslovom. »Kultura in umetnost nas povezujeta.«

S soncem v srcih so se lepega jesenskega dne zbrali v prijetnem okolju, ustvarjalci in spremljevalci kulture. Po zapeti slovenski himni in pozdravu predsednice društva je povezovalno nit pričela spletati Veronika Sigmund. Članici domačega društva Eva Keber, Marija Bajt in gostje Berta Logar iz Krmelja, Jožef Žnidarič iz Sevnice in člani sekcije Beseda iz Kulturnega društva Franc Bogovič Dobova Rudi Stopar, Jožef in Anica Pirš, Drago Pirman in Franc Živič so nam polepšali dan s svojimi deli. Aleksandra Sigmund je prebrala pesmico od Neže Mauer Strah, iz grl Ljudskih pevk Solzice so zazvenele ljudske pesmi in prav prijetno pobožale ušesa in srca. Predsednica društva Magda Sigmund se je zahvalila vsem ustvarjalcem za lep popoldan, obiskovalcem za obisk, občini Sevnica, krajevni skupnosti Šentjanž za podporo pri delovanju društva in vsem medijem, ki objavljajo napovednike in članke prireditev.

Prijetno druženje s prepevanjem in kramljanjem se je nadaljevalo v večer. Ob slovesu smo si zaželeli, da se kmalu spet srečamo na kulturni prireditvi, ki nas povezuje.

Za Kulturno umetniško društvo Budna vas

Magda Sigmund predsednica

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

vinograd-jeseni.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.