Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC09109
DSC09109
Zbor članov KUD Budna vas

V soboto 30.januarja 2016 so se člani KULTURNO UMETNIŠKEGA DRUŠTVA BUDNA VAS zbrali v Kulturni dvorani Šentjanž na zboru članov društva.
Za začetek smo Robi Razpet z diatonično harmoniko in Ljudske pevke Solzice z ljudsko pesmijo izvedli kratek kulturni program. Po pozdravu predsednice Magde Sigmund smo izvolili delovno predsedstvo, ki ga je vodil Gregor Bregar in prešli na dnevni red. Najprej so bila predstavljena
letna poročila, delovno poročilo je bilo še posebej obsežno, saj smo bili v letu 2015 zelo delavni. Vsa poročila so bila sprejeta. Za prihajajoče leto je bil sprejet tudi kar ambiciozen program. Letos je volilno leto zato smo razrešili staro vodstvo in izvolili novo, ki pa ni bistveno spremenjeno. Za pomoč pri delovanju v letu 2015 se vsem, ki so nam kakorkoli pomagali najlepše zahvaljujemo. Veseli smo, da so nam namenili pozdravne besede predstavniki, Turističnega društva Šentjanž, PGD Veliki Cirnik, Kulturnega društva Milan Majcen Šentjanž, PGD Šentjanž in nam zaželeli uspešno leto. Za odsotnost so se opravičili župan občine Sevnica gospod Srečko Ocvirk, gospod župnik iz Radeč Miro Bergelj in gospod Janez Gabrijelčič, ter nam zaželeli uspešno delo še naprej.
Po uradnem delu zbora je sledilo prijetno druženje.
Za KUD Budna vas
Magda Sigmund predsednica

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spomenik_sredi_sentjanza.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.