Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC09790
DSC09790
Letni zbor članov KUD Budna vas

Z ljudsko pesmijo iz grl Ljudskih pevk Solzice se je v soboto 11. 2. 2017 zvečer pričel letni zbor članov KULTURNO UMETNIŠKEGA DRUŠTVA  BUDNA VAS.

Po pozdravu predsednice in izvolitvi delovnega predsedstva so sledila izčrpna poročila za leto 2016. Vse zadane naloge je društvo izpolnilo v celoti z veliko delovno vnemo, zato so si tudi za leto 2017 zastavili smele načrte in verjamejo, da bodo uspešni. Med razpravo je bilo veliko pohval in spodbud za delo mladega društva. Pridružili so se  trije novi člani, katere so z veseljem sprejeli. Berta Logar je poskrbela za malo kulturnih užitkov s prebiranjem svojega prispevka prijateljem. V zelo prijetnem vzdušju so sledila opravičila odsotnosti, čestitke za preteklo delo in želje za uspešno leto 2017.

Razšli so se trdno odločeni nadaljevati uspešno delo na področju ljubiteljske kulture in prispevati veliko kamenčkov v pisan mozaik ustvarjanja.

Za KUD Budna vas predsednica Magda Sigmund

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.