Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

KUDBudnaVas
KUDBudnaVas
Projekti KUD Budna vas za leto 2017

- 19.januar 2017 ob 18.00: »Odprtje razstave v CAFFE GALERIJI Radeče«. Likovna sekcija ART Lipa pripravi skupinsko razstavo z gostom Sebastijanom Popelarjem z naslovom H2O. Razstava bo na ogled dva do tri mesece. Kulturni program sooblikujejo Ljudske pevke Solzice in članice kulturno,umetniške sekcije KUS. stene 

- 11. februar 2017 ob 18.00: Zbor članov v Kulturni dvorani Šentjanž.

- 25. marec 2017 ob 14.00: »Srečanje in literarne delavnice z Rudijem Stoparjem« v Budni vasi pri družini Keber. Kulturno, umetniška sekcija KUS bo organizirala literarne delavnice z Rudijem Stoparjem, kamor bodo povabile tudi literate iz Sevnice in Krmelja. Delavnice bodo trajale predvidoma štiri ure. Po dogovoru z udeleženci bo kasneje še ena delavnica.

- 20.maj 2017 0b 19.00:  »Mesec maj« kulturna prireditev v Kulturni dvorani Šentjanž. Na Kulturni prireditvi bodo sodelovali člani kulturno , umetniške sekcije KUS, ki bodo prireditev tudi organizirali, Ljudske pevke Solzice, likovna sekcija ART LIPA in povabljeni gostje iz Savinjske doline in Laškega.

- 11.junij 20167ob 12.00:  »Kdor poje rad, v srcu je bogat« koncert ljudskih pesmi v cerkvi SV. Treh Kraljev na Brunku. Ljudske pevke Solzice bodo pripravile po maši koncert ljudskih pesmi, kamor bodo povabile tudi goste.

- 02.julij 20176 0b 14.00:  »Likovne delavnice za otroke in njihove spremljevalce« v kulturni dvorani Šentjanž. Likovna sekcija bo pripravila delavnice, ki se jih bodo lahko udeležili otroci vseh starosti. Za najmlajše se priporoča da pridejo v spremstvu staršev, starih staršev ali starejših bratov ali sester. Letos bodo teme prilagojene za v dvorano.

- 30.september 2017 ob 19.00:  Premierna izvedba otroške gledališke predstave. Z najmlajšimi člani društva se bo naštudirala gledališka predstava za otroke in in bo premierno izvedena v Kulturni dvorani Šentjanž.

- 04. november 2017 ob 16.00:  »Kultura in umetnost nas povezujeta« kulturno družabni večer v Bregarjevi zidanici v Kamenškem. V prostorih Bregarjeve Zidanice bo kulturno, umetniška sekcija KUS pripravila lep kulturni dogodek kjer bodo sodelovale tudi Ljudske pevke Solzice in povabljeni gostje iz Dobove.

Vse leto 2017: Ljudske pevke Solzice se bodo udeležile območnega srečanja ljudskih pevcev, ki bo predvidoma 2.junija, odšle bodo tudi na gostovanja kamor jih bodo povabili. Likovna sekcija ART LIPA se bo udeleževala raznih likovnih kolonij in srečanj, ter izvajala delavnice in mini kolonije za člane in se udeležila tematske likovne razstave v organizacije JSKD Slovenije.

Kulturno, umetniška sekcija KUS se bo udeleževala raznih srečanj in natečajev, ter prireditev.

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

vinograd-jeseni.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.