Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC00276
DSC00276
KUD Budna vas - Letni občni zbor 2019 in zahavala

Prav nič zimska sobota 2. februarja 2019 se je že prevesila v deževni večer.
Člani KUD Budna vas so se zbrali na rednem letnem zboru. Za boljše razpoloženje so ljudske pevke Solzice zapele eno ljudsko. Po pozdravu predsednice vsem udeležencem in gostom so izvolili delovno predsedstvo in sprejeli dnevni red. Najprej je predsednica predstavila obsežna delovna poročila vseh sekcij, blagajničarka blagajniško poročilo, disciplinska komisija je poročala, da ni imela dela, ker ni bilo nepravilnosti, prav tako ni imel pripomb na delovanje društva nadzorni odbor. Vsa poročila so prisotni člani soglasno sprejeli. Prav tako so soglasno sprejeli plan za leto 2019, čeprav je malo manj obsežen od vseh do sedaj. Zahvalili so se vsem, ki so jim kakor koli pomagali pri izvedbi programov v letu 2018.
Gostje: novi predsednik KS Šentjanž, predstavnik PGD Šentjanž, predsednica TD Šentjanž in predsednica društva za ohranjanje vrednot NOB Šentjanž so v pozdravnih nagovorih pohvalili delovanje društva v letu 2018, čestitali za vse uspehe in prejeta priznanja ter zaželeli uspešno delo pri uresničevanju zastavljenih nalog za leto 2019.
Vsi skupaj so si zaželeli dobrega sodelovanja za dobro počutje vseh krajanov in občanov, ter prijetnih druženj tudi za naprej.
Za KUD Budna vas predsednica Magda Sigmund

Zahavala

- Zahvaljujemo se vsem članom za delovanje, nastope, razstave in pogostitve ob prireditvah.
- Zahvalit se želimo vsem obiskovalcem za obisk prireditev njihove prostovoljne prispevke in podporo.
- Zahvaljujemo se tudi vsem, ki so nam kakorkoli pomagali pri delovanju in organizaciji prireditev finančno, materialno in organizacijsko:
- Občini Sevnica  in županu gospodu Srečku Ocvirku ter Krajevni skupnosti Šentjanž za finančno podporo.
- JSKD Sevnica, ZKD Sevnica, KŠTM Sevnica in  Osnovni šoli Milana Majcna Šentjanž  za pomoč pri obveščanju o naših prireditvah.
- Prehrani Javor,  Dušanki Skoporc - Zavrl za pogostitve.
- KS Šentjanž, gradu Sevnica, gospodu župniku Miru Berglju iz Radeč,  družini Skoporc  - Zavrl z Brunka,  družini Vozelj iz Budne vasi, Ivanki Krajnc iz Drožanj, družini Sigmund iz Budne vasi, CAFFE GALERIJI Radeče in EFART ateljeju iz Budne vasi za uporabo prostorov za vaje, sestanke, delavnice in prireditve.
- Turističnemu društvu Šentjanž, ustvarjalcem Šentjanž. si in Jožetu Pucu, Šentjanškemu glasu, Posavskemu obzorniku in Smilji Radi, Lokalno. si in studiu D, Grajskim novicam, Dolenjskemu listu, Na dlani. si, ePosavje .si, Moja občina.si in Sevnica vredno ogleda za objave napovednikov prireditev in člankov.
- PGD Šentjanž in šoferju Janezu Repovžu za prevoze.

 

 

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.