Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC00639
DSC00639
Po osmih letih novo vodstvo KUD budna vas

Pričel se je nič kaj zimski mesec februar, ves v sivino obdan. Dan prvega februarja 2020 se je že prevesil v večer, ko so se člani KUD Budna vas zbrali na rednem občnem zboru. Pridružili so se jim tudi povabljeni gostje.
Predsednica Magda Sigmund je vse prav lepo pozdravila in jim zaželela uspešen zbor. Najprej so se z minuto molka spomnili v letu 2019 umrle članice Berte Logar. Izvoljeni člani delovnega predsedstva s predsednikom Jožefom Žnidaričem so zasedli svoja mesta. Sprejeli so obsežen dnevni red. V razpravi o delovnem poročilu za leto 2019 so ugotovili, da so bili zelo delavni in plan v celoti izpolnili. Sprejeli so plan za leto2020, ki pa je za dve sekciji malo manj ambiciozen od prejšnjega.
KUD Budna vas je zaključilo osmo leto delovanja in s tem se je izteklo delo vodstva, ki je skoraj v enaki sestavi delovalo dva mandata. Napočil je čas za nove ljudi. Društvo ima sedaj novo predsednico Tadejo Dobriha, ki bo, kot je dejala, s svojo ekipo uspešno peljala delo društva naprej.
Predsednik KS Šentjanž je pohvalil delo društva do sedaj in zaželel uspešno tudi pod novim vodstvom. Zahvale za sodelovanje do sedaj in želje za dobro sodelovanje še naprej je bilo slišati tudi od predstavnikov društev: PGD Šentjanž, TD Šentjanž in Krajevni odbor za vrednote NOB Šentjanž.
Po zahvali društva vsem, ki so jim kakorkoli pomagali pri delovanju se je nadaljeval večer v prijetnem druženju.
Za KUD Budna vas Magda Sigmund

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.