Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

LIQUF s skladbo Zgubljen na RTV Slovenija
LIQUF s skladbo Zgubljen na RTV Slovenija
LIQUF s skladbo Zgubljen na RTV Slovenija

Po izdani prvi plošč imenovani »Začetek Konca«, skupina Liquf vztrajno pripravlja gradivo za svoj drugi album. Nove ideje, nekaj malega sprememb v zasedbi ter nova energija vlečejo skupino k  nenehnem ustvarjanju in tako se počasi, a vztrajno že vidijo prvi osnutki in posnetki nove plošče.  Če je ekipa najprej »napovedala« Začetek Konca, pa bi sedaj radi sporočili kako od tam naprej…

Pred uradno napovedjo novega albuma, skupina predstavlja novi singel imenovan Zgubljen. Edini popolnoma akustični komad iz prvega albuma, ki je po odzivih koncertne publike najbolj priljubljen, želi poudariti, da se vedno najde nekaj pozitivnega, vedno dobro premaga zlo in da moramo vedno ostati pozitivni, saj smo le mi tisti, ki se lahko prepričamo, da smo »edini brez skrbi«. Tudi pri tej skladbi je producentsko palico držal Aleš Marjetič. Skupina Liquf je s skladbo nastopila tudi na nacionalni televiziji v oddaji Dobra ura z Akijem. Več na spletni strani www.liquf.si.

 

Posnetek z RTV-ja

 

DSC 8926

DSC 8926
DSC 9064
DSC 9064

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

vinograd-jeseni.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.