Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSCN0769
DSCN0769
Koncert Septeta Fortuna in Klape Komiža

V okviru vikenda dalmatinske glasbe, ki ga je organiziral KŠTM Sevnica in občina Sevnica s partnerji, je v telovadnici Osnovne šole Šentjanž, 11.05.2014, potekal koncert Septeta Fortuna in klape Komiža.

Dekleta smo se zelo veselile ponovnega srečanja s klapo, saj je preteklo kar nekaj časa odkar smo gostovale pri njih na otoku Vis. Na koncertu so sodelovali Šentjanški jurjevalci in Trio Adio iz Radeč, ki je program popestril z izvedbo priredb znanih pesmi. Klapa pa nas je navdušila s prepevanjem ljubezenskih dalmatinskih pesmi. Ob koncu koncerta, ki ga je povezovala Jožica Pelko, smo skupaj zapeli še vsem znano Ružo crveno. Zaradi dobrega vzdušja v telovadnici ja klapa Komiža zapela še nekaj dodatnih pesmi. Za pomoč in organizacijo koncerta se zahvaljujemo vsem sponzorjem, KŠTM- ju Sevnica, Toniju Prahu iz Sevnice ter zakoncema Šalamon in Bregar.

Septet Fortuna

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center_sever.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.