Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

IMG 0738
IMG 0738
Še en uspešen koncert  za nami …

Na binkoštno nedeljo zvečer smo člani Občinskega pihalnega orkestra Sv. Rupert pod vodstvom dirigenta Boštjana Dimnika v Šentjanžu v farni cerkvi priredili koncert klasične glasbe. Glede na  odziv poslušalcev lahko rečem, da je za nami še en uspešen koncert. 

Krajanom smo se hoteli pokazati tudi v drugačni luči, v pravi luči tega orkestra. Do sedaj ste nas poznali le kot godbo, ki vas za prvi maj z nekaj koračnicami pospremi na pohod. Vsem poslušalcem se iskreno zahvaljujem za izkazano zaupanje.

Zahvalila bi se rada g. Župniku Janezu Cevcu, ki nas je prijazno sprejel in nam odstopil prostore farne cerkve, kulturnemu društvu za izkazano zaupanje in seveda vokalni skupini JURJEVALCI in O-MPZ  KRESNICA, ki so se z veseljem odzvali našemu povabilu in nam z nastopom popestrili program. 

Zahvala pa gre seveda tudi vsem, ki ste prispevali k dobrotam, katere smo po koncertu z veseljem snedli.

Hvala!

Nataša Repovž

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

pogled_iz_zvonika.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.