Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Začetek konca - LIQUF
Začetek konca - LIQUF
"Začetek konca" prvi  album skupine Liquf

Po dolgih mesecih urejanja administrativnih zadev in nestrpnega čakanja smo končno dočakali današnji 2. september 2011- datum izdaje prvega albuma skupine Liquf. Na albumu z imenom ZAČETEK KONCA bo predstavljenih 11 avtorskih skladb, ki bi jih lahko uvrstili v pop-rock stil. Krila, Beri in Iluzija so že poznani hiti, ki so se zavrteli po skoraj vseh radijskih postajah! Krila in Iluzija sta dosegla tudi več nazivov popevke tedna, med drugim tudi laskavi naslov popevke tedna na nacionalnem radiu. Ostale skladbe bodo poskrbele za vse vrste poslušalcev. Slišati bo mogoče od baladic do trših ritmov rock'n'roll-a.

Celoten album je skrbno produciral priznani producent Aleš Marjetič, za kvalitetno tonsko obdelavo pa je poskrbel Drago Popovič. Celotno produktivno leto 2010 so tako vsi skupaj preživeli v studiu Garbage v Ljubljani ter vztrajno gradili izdelek, ki ga sedaj ponosno predstavljajo širši javnosti.

Fantje Franci, Miha, Aljaž, Marko in Andrej, se sedaj pripravljajo na mini turnejo po slovenskih klubih, mladinskih centrih ter ostalih prireditvenih prostorih. Tam bodo pokazali, da je glasba iz albuma tehnično dovršeno odigrana tudi v živo. V kratkem pa se lahko pričakuje tudi prvi videospot za skladbo Iluzija. Tam bo mogoče videti kar nekaj presenečenj in poznanih slovenskih obrazov.

Ker skupina cilja in načrtuje velik naskok na slovenski trg, ne smejo počivati tudi administrativne zadeve, zato se fantje že pogovarjajo z večjimi slovenskimi založbami in uredništvi za sodelovanje. Tako bi razbremenili ostale dejavnike in že začeli pripravljati material za naslednjo ploščo. Ta se že nabira, zato tudi ni razloga za skrb o prihodnosti skupine, ki se vztrajno vzpenja na slovenski glasbeni trg.

Več na njihovi spletni strani www.liquf.si

Začetek konca - LIQUF

Začetek konca - LIQUF
 Začetek konca - LIQUF
Začetek konca - LIQUF
 Začetek konca - LIQUF
Začetek konca - LIQUF

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

pogled_iz_zvonika.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.