Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Veselica
Veselica
VAŠKA VESELICA POD KOZOLCEM V VASI GRADEC

Prišla je težko pričakovana sobota, za katero je dihala in podarila marsikatero delovno uro,  vsa vas. Pod velikim kozolcem, ki  leži na obrobju vasi Gradec,  z  prelepim  pogledom  daleč naokoli, se je ob 19.uri pričela prva VAŠKA VESELICA POD KOZOLCEM.

Pridne graške gospodinje so za dobrodošlico napekle nekaj peciva, ki se je ponujal, na še eni značilnosti slovenskega podeželja – obnovljenem vozu, ki ga je v celoti obnovil g. Lojze Zidar.

Vreme nam je bilo podarjeno, in pod prelepim vaškim lepotcem, se je nabralo zares presenetljivo  število obiskovalcev.   Ob zvokih mladega ANSAMBLA NEMIR, ki je v naših koncih zelo poznan in priljubljen, se je pelo in plesalo do zgodnjih jutranjih ur. 

Veselico so organizirali vaščani  Gradca, za pijačo in jedačo je skrbel  ˝PRI MARTINU˝- Martin Derstvenšek s.p..

Organizatorji veselice pa Vas že ponovno vabijo in obljubljajo, da bo naslednje leto za veselico še bolje poskrbljeno.

Zahvala pa seveda velja; družini FUNDA iz Gradca, ki je odstopila prireditveni prostor, PGD ŠENTJANŽ- za varovanje,   ŠPAN LES- MARTIN ZUPAN s.p., GM ANDREJ PRIJATELJ S.P.,  AGM - JANEZ PUNGERČAR S.P., HALO BETON D.O.O., AVTOPREVOZNIŠTVO IN KMETIJSTVO VIKTOR KUŽNIK S.P.,  OZVOČENJE DENIS ŠUŠTARŠIČ s.p., ELPOS MARJAN ŠUŠTARŠIČ S.P.- osvetljava,  ANSAMBLU NEMIR in vsem ostalim.

Hvala vsem za obisk in vabljeni  na ponovno snidenje čez leto dni,

Vaščani Gradca

Napisala: Erman Marjetka Foto: Umek Katja, Funda Jerneja

Priprave na veselico

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

travniki_v_hinjah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.