Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

podjetniski krozek sentjanz001
podjetniski krozek sentjanz001
Zaključek osnovnošolskega podjetniškega krožka

Na Osnovni šoli Milana Majcna Šentjanž je pod okriljem podjetja KIN.SI d.o.o. iz Sevnice skozi celotno šolsko leto potekal podjetniški krožek. Gre za pilotni primer izvajanja tovrstnega krožka v občini Sevnica in tudi širše, skozi vsebine katerega je podjetnica Milena Krošelj skupaj s sodelavci in somentorjem Luko Sancinom učencem na lastno, prostovoljno iniciativo podajala zanimive vsebine, nauke in veščine, ki so potrebne za uspešno podjetniško pot.

V krožku so osnovali lastno podjetniško idejo, in sicer peko linije peciva v podjetju, imenovanem »Šment«. Pri tem so inovativno izoblikovali strategijo prodaje, trženja in odnosov z javnostmi ter vse druge faze dela oziroma funkcije v podjetju. Vsak od sodelujočih v krožku je prevzel svojo vlogo in odgovornosti. Poleg učenja, kaj je to podjetništvo, sta mentorja velik poudarek namenila tudi učenju tega, kaj je podjetnost.

Idejo so na zaključni predstavitvi krožka, ki je potekala 17. aprila v Kulturnem domu Šentjanž, učenci predstavili staršem, vodstvu šole in drugim gostom, med njimi županu Srečku Ocvirku in mladi podjetnici Petri Škarja, avtorici knjige »Česa vas niso naučili v šolah«. Oba sta čestitala vodstvu podjetja KIN.SI za uspešno izvedbo krožka in učencem za marljivo delo.

Vir: obcina-sevnica.si

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

vinograd-jeseni.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.