Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

KD 2017 1
KD 2017 1
Kulturni dan na OŠ Šentjanž

Letošnji Teden otroka je potekal od 2. do 8. oktobra. Osrednja tema je bila Povabimo sonce v šolo. Na šoli so se odvijale različne dejavnosti: starejši učenci so mlajšim prebirali pravljice, imeli smo glasbeno delavnico Cajon, plesne igre,  dan radovednosti, igrali smo se igro skriti prijatelj …
V sredo, 4. 10. 2017, smo imeli vsi učenci naše šole kulturni dan na temo medsebojni odnosi. Prvo šolsko uro smo si ogledali gledališko predstavo »Šolski vrtiljak« v izvedbi Društva za boljši svet. Sledile so delavnice, kjer so potekale različne aktivnosti: socialne igre za izboljšanje medosebnih odnosov, izdelovali smo različne plakate,  si izmenjevali lepe misli, izrezovali sončke s pozdravi in jih polepili po šoli, starejši učenci pa so  sončke z lepimi mislimi delili med krajani. Ob koncu dneva  smo izvedli še tek prijateljstva. Dan smo zaključili na igrišču. Z učenci smo se prijeli za roke, naredili velik krog in skupaj zapeli pesem Ko si srečen.
Teden otroka je minil v znamenju prijateljstva in upamo, da nas bodo lepe misli spremljale skozi celo šolsko leto.
Učiteljice OŠ Milana Majcna Šentjanž
 
KD 2017 2
KD 2017 2

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

cerkev_na_leskovcu.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.