Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

teden otroka 2019 2
teden otroka 2019 2
Teden otroka na OŠ Milana Majcna Šentjanž

Letošnji teden otroka je bil zelo zabaven, saj smo vsak dan počeli kaj posebnega. Učiteljice so se potrudile in nam pripravile zelo zanimiv in pester program.  

Zelo zanimiv se mi je zdel naravoslovni dan z naslovom PRVA POMOČ. Učenci od prvega do petega razreda smo se na delavnicah učili, kako pomagati nezavestnemu človeku, kako oskrbeti rane ter kako pomagati človeku, ki ne diha. 

V torek smo imeli učenci petega razreda kolesarski dan. Ves dan smo se urili v spretnostni vožnji s kolesom. Učenci nižjih razredov pa so dan prebili v gozdu in ga spoznavali.

V sredo smo se po drugi šolski uri odpeljali v Tržišče, kjer smo se skupaj s tamkajšnjimi učenci pomerili v krosu. 

V četrtek smo imeli običajen pouk, a so nam ga učiteljice vseeno popestrile z zabavnimi nalogami. 

V petek smo imeli športni dan. Bilo je zelo zabavno, saj smo imeli pet delavnic in smo bili razdeljeni v pet mešanih skupin od prvega do petega razreda. Na prvi delavnici smo imeli kviz, na drugi družabne igre, na tretji ples, na četrti smo igrali igro med dvema ognjema, na peti pa štafetne igre. Ob koncu dneva so nas obiskali še gasilci. Skupaj smo izvedli evakuacijsko vajo, si ogledali primer gašenja požara, spoznali smo gasilsko opremo in še in še. Dan smo zaključili na igrišču, kjer smo ob glasbi plesali in si privoščili slasten kostanj. 

Ta teden si bomo zagotovo vsi zapomnili. 

Ajda Vozelj, 5. r

OŠ Milana Majcna Šentjanž

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center_sever.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.